Acasă Contact
Logo
Spitalul Județean de Urgență Vaslui
Proiecte și programe
Alegeți proiectul care va interesează din lista de mai jos. Aveți acces și la  arhiva  de proiecte și programe desfășurate în trecut în cadrul instituției noastre.
Proiect PNNR - Dotare cu echipamente medicale
Dotare cu echipamente medicale adecvate pentru îmbunătățirea programului de screening în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Cea mai bună șansă pentru nou-născuți
Proiectul transfrontalier "Cea mai bună șansă pentru nou-născuți", având în calitate de parteneri IMSP Institutul Mamei şi Copilului şi Spitalul Judeţean Vaslui (SJU Vaslui), cu obiectivul principal: fortificarea sănătăţii şi a condiţiilor de spitalizare a populaţiei pînă la finalizarea proiectului prin îmbunătăţirea infrastructurii şi dotarea cu echipamente a instituţiilor medicale de pe ambele părţi ale frontierei.
Extindere Unitate de Primiri Urgențe și Realizare Heliport
Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR), prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 8 ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale” (Cod SMIS 121069).
Construire secții la Spitalul nr. 2 Vaslui
Unul dintre principalele obiective este construirea a două corpuri, organizate în mod cât mai flexibil, pentru a se putea adapta la nevoile de schimbare ale unității. Apoi relocarea specializărilor de "Boli infecțioase", și "Boli psihiatrice", ce în prezent funcționează într-o singură locație prin realizarea infrastructurii specifice și dotarea acesteia cu echipamentele de specialitate în vederea asigurării accesului populației la serviciile de sănătate din județul Vaslui.


×

×

×

URL Real:





Accesibilitate